Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Norhyttans Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Dalarnas län
Ludvika kommun
Grangärde distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Karin Graaf
Norhyttans Byalag
Norhyttan 44
770 12 Sunnansjö

Tel. 1: 0240-812 45
Tel. 3: 070-349 40 68

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Underhåller en badplats (röjning-gräsklippning)

Kultur

Gjort skrift om bygden.Filmkvällar. Vårdar vår by

Miljö & Natur

Källsorterar, försöker hålla öppet landskap

Nyhetsbrev

Vad som hänt under året kommer ut till årsmötet

Samlingslokaler

Vatten o avlopp installerat

Stimulera inflyttning

Varje nyinflyttad får en gåva personligt utdelad som ett välkomnande

Trivsel/Fester

Valborgsfirande, höstfest, tjugondagJulfirande

Turism

Vandring o guidning av sällskap från Örebro. Skyltar vid sevärdheter

Varit på studiebesök

Se turism

Vägar/Mackar

Röjt en gammal väg runt den plats där herrgården en gång stått

Annan verksamhet

Planerar för isolering och en till nödutgång i lokalen

Uppdatera förening

Anmäl förening