Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Oregruppen

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1978

Finns i

Dalarnas län
Rättvik kommun
Ore distrikt

med 1300 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lennart Öhnell
OREGRUPPEN
Bruket
790 70 Furudal

Tel. 1: 0258-100 84

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Oreveckan

Kultur

Oreveckan, Julmarknad, Julvecka

Lokal utvecklingsplan

Deltar genom kommunen

Miljö & Natur

Ja, text kommer

Stimulera inflyttning

Del i visningsresor (kommunen arrangerar) för nyinflyttade

Tagit emot studiebesök

Sporadiskt

Trivsel/Fester

Lucia

Turism

Turistbyrån

Äldreomsorg

Bevakar

Annan verksamhet

Bevakar social service

Uppdatera förening

Anmäl förening