Fjöle Byalag

Om föreningen

Bildades 1996

Värmlands län
Arvika kommun
Stavnä distrikt

med 76 invånare.

Kontaktperson

Kjell Åberg
Fjöle Byalag
Norra Fjöle, Öststuga
671 95 Klässbol

Tel. 1: 0570-46 50 91
Tel. 2: 070-62 79 524

Kultur

Samlat gamla foton som nu finns på CD "Fjölebilder" Offentligvisning 18 feb 07. Inventerat torplämningar mm. i bygden.

Miljö & Natur

Arrangerar städdag i området runt bystugan, (skog och äng) samt vid sjön runt badplatsen.

Samlingslokaler

Äger bystugan f.d. missionshus, som används i vår verksamhet, kan även hyras ut till andra föreningar. Står på ofri grund.

Studiecirklar

Inga f.n.har tidigare arrangerat halmkurs samt hembygdsforskning

Trivsel/Fester

Vinter, vår, sommar och höst. valborgafton m. knytkalas och brasa. Tipspromenader, sommarfest med tävlingar, ljusfest i mitten av augusti mm.

Ungdomsverksamhet

Lekar och tävlingar anordnas för barn o ungdom vid sommarfest i juli. Tipspromenad för barn vid påsk.

Äldreomsorg

Anordnande i december 06 julbord i bystugan för äldre som har svårt att deltaga i byalagets övriga verksamhet.