Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Stömne fritids och bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades ?

Finns i

Värmlands län
Arvika kommun
Stavnä distrikt

med 135 invånare.

Adress


Kontaktperson

Elisabeth Nordsäter
Stömne fritids och bygdegårdsförening
Stömne
671 95 Klässbol

Tel. 1: 0570-46 31 13

Verksamheten

Kultur

Tipspromenader i naturreservatetTrubadurer på nationaldagenMidsaommarfirande med traktorfärd i lövade vagnar, dans och lekar.Valborgsmässofirande med brasa, sång, tal och fyrverkerier. Vikingamarschen.

Studiecirklar

En matcirkel har bedrivits i studiefrämjandets regi.

Trivsel/Fester

Vårfest på valborgsmässoafton.Höstfest

Ungdomsverksamhet

Öppet hus med barnen, leka, baka, pyssla, leka lekar,pingis, musik, lucia, julgransplundringByte av påskbrev,Engelska för barn,

Uppdatera förening

Anmäl förening