Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Backa-Dalby Bygdeförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Värmlands län
Torsby kommun
Dalby, Värmland distrikt

med 50 invånare.

Adress


Kontaktperson

Karin Amundsson
Backa-Dalby Bygdeförening
Amnerud 8, Brittstugan
680 63 Likenäs

Tel. 1: 0564-420 32

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad första lördagen i december varje år.

Kultur

Arrangerande av olika kulturella evenemang för allmänheten

Samlingslokaler

Uthyrning till sällskap med eller utan förtäring.

Trivsel/Fester

Anordnande av trivselkvällar för allmänhet och medlemmar

Uppdatera förening

Anmäl förening