Belganets Samhällsförening

Om föreningen

Bildades 1958

Blekinge län
Ronneby kommun
Bräkne-Hoby distrikt

med 500 invånare.

Kontaktperson

Kerstin Björklund
Belganets Samhällsförening
Jösse Smeds Väg 9
370 12 Hallabro

Tel. 1: 0457-45 21 81
Tel. 2: 0480-143 51
Tel. 3: 0708-83 09 37

Arrangemang lokala marknader

Föreningens verksamheter för allmänheten:teater och musikarrangemang, öppet hus, caféverksamhet, gåsmiddag, julgransplundring, midsommarfest, hantverks- och företagsmässa. Vandringsleder bl.a. en som heter vandra och handla. Driver en egen bygdegård Bräknergården tel. 0457 45 21 44 som även är för uthyrning.

IT

egen hemsida

Samlingslokaler

Egen kursgård

Trivsel/Fester

Föreningens verksamheter för allmänheten:teater och musikarrangemang, öppet hus, caféverksamhet, gåsmiddag, julgransplundring, midsommarfest, hantverks- och företagsmässa. Vandringsleder bl.a. en som heter vandra och handla. Driver en egen bygdegård Bräknergården tel. 0457 45 21 44 som även är för uthyrning.

Utbildning/Kompetensutveckling

Egen kursgård