Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Olofströms Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1952

Finns i

Blekinge län
Olofström kommun
Jämshög distrikt

med 13000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Johnny Karlsson
Olofströms Hembygdsförening
Rättaregården Pukaviksvägen 187
293 42 Olofström

Verksamheten

Kommunikationer

I samarbete med andra klubbar och föreningar vykort-, mynt-, skiv-, veteran-, radio- och telemässa i Rättaregården.

Annan verksamhet

Samarbetar med kommunen och andra föreningar och klubbar med att anordna olika mässor och utställningar. I samarbete med andra klubbar och föreningar vykort-, mynt-, skiv-, veteran-, radio- och telemässa i Rättaregården.

Uppdatera förening

Anmäl förening