Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sandvikens Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1990

Finns i

Värmlands län
Arvika kommun
Brunskog distrikt

med 20 invånare.

Adress


Kontaktperson

Britt Andersson
SANDVIKENS BYALAG
Nytomta Sandviken
671 94 Brunskog

Verksamheten

Kultur

Vi försöker bevara och föra vidare kunskapen om det som varit. Kulturhistoriska platser har märkts ut med skyltar, som sätts ut varje sommar. Byalaget har stöttat en bok om byn sandviken, som David Lenzflor har gett ut.

Trivsel/Fester

Vi har gemensamma grillfester eller kräftskivor varje år. vi gör gemensamma utflykter av olika slag.Vår huvusakliga målsättnining för byalagets verksamhet är att skapa gemenskap, sammanhållning och trivsel i bygden, både bland fastboende och sommargäster.

Uppdatera förening

Anmäl förening