Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Vessigebro Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1987

Finns i

Hallands län
Falkenberg kommun
Vessige distrikt

med ca 2.000 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Dan-Olof Karlsson
VESSIGEBRO SAMHÄLLSFÖRENING
Brogatan 9B
311 64 Vessigebro

Tel. 1: 070 5721759

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Anordnar julmarknad

IT

Föreningen har egen hemsida

Kultur

Arr Konst/fotoutställningarArr Teater/kabarétArr Musikkoncerter

Nyhetsbrev

Utger periodisk tidskrift

Trivsel/Fester

Julmarknad, tipspromenader, 6:e Junifirande

Ungdomsverksamhet

Byggt Vindskydd/grillplatsArbetar för att starta fritidsgårdHar anordnat LAN

Utbildning/Kompetensutveckling

Datautbildning för företagare och föreningsfunktionärer

Varit på studiebesök

En kinesisk grupp från kommunens vänort därstädes har besökt oss

Vägar/Mackar

Initierat återstart av vägförening"Drivit på" ombyggnad av broArbetar för cykelled

Uppdatera förening

Anmäl förening