Blekingepärlor

Om föreningen

Bildades 2004

Blekinge län
Ronneby kommun

Kontaktperson

Kerstin Magnér

Åsavägen 15
370 24 Nättraby

Arrangemang lokala marknader

Vår- och höstrunder, sommarutställningar samt höst- och julmarknad. Guidade turer, kontakta Ture Andersson tel. 0457-370 46.Gå in på hemsidan där du kan se öppettider till var och en av de aktörer som är ”blekingepärlorna”.Vårrunda 14-15 april. Gödagen 6 maj. Bruksmiljödagen 10 juni. Sommarutställning. Datum se vidare hemsidan. Höstrundan i anslutning till landsbygdsriksdagen 8 - 9 september. Höstmarknad 27 - 28 oktober. Julmarknad Gerd Vävstuga 25 november

Samlingslokaler

förvalta Vikakillan som är föreningens samlingspunkt

Annan verksamhet

Utställningar och försäljning av hantverk, konst, kultur, samt förvalta Vikakillan som är föreningens samlingspunkt.Vårrunda 14-15 april. Gödagen 6 maj. Bruksmiljödagen 10 juni. Sommarutställning. Datum se vidare hemsidan. Höstrundan i anslutning till landsbygdsriksdagen 8 - 9 september. Höstmarknad 27 - 28 oktober. Julmarknad Gerd Vävstuga 25 november