Listerby Samhällsförening

Blekinge län
Ronneby kommun
distrikt

med 900 invånare.

Kontaktperson

Kjell Andersson
Listerby Samhällsförening
Hellmansväg 9
372 74 Listerby

Tel. 1: 0457-314 51

Bad/Idrottsplats

Anordnar byadagen, gemensam vårstädning av badplatsen, valborgs- och nyårsfirande samt har en fritidsklubb för 1-6:e klassare.

Trivsel/Fester

Anordnar byadagen, gemensam vårstädning av badplatsen, valborgs- och nyårsfirande samt har en fritidsklubb för 1-6:e klassare.

Ungdomsverksamhet

Anordnar byadagen, gemensam vårstädning av badplatsen, valborgs- och nyårsfirande samt har en fritidsklubb för 1-6:e klassare.