Öljehults Samhällsförening

Om föreningen

Bildades 1975

Blekinge län
Ronneby kommun
Bräkne-Hoby distrikt

med 70 invånare.

Kontaktperson

Tommy Kalmteg
Öljehults Samhällsförening
Brovägen 26
370 12 Hallabro

Tel. 1: 0457-45 31 02
Tel. 2: 070-6958209

Kultur

Samarbetar med kommunen och andra föreningar. Bedriver ungdomsversamhet i sin egen föreningsgård Björkehäll (som även kan hyras av utomstående). Har iordninggjort en vandringsled med grillplats och anordnar teaterföreställningar, loppisar, kräftskiva, byafest m.m.

Samlingslokaler

Samarbetar med kommunen och andra föreningar. Bedriver ungdomsversamhet i sin egen föreningsgård Björkehäll (som även kan hyras av utomstående).

Trivsel/Fester

anordnar teaterföreställningar, loppisar, kräftskiva, byafest m.m.

Ungdomsverksamhet

Bedriver ungdomsversamhet i sin egen föreningsgård Björkehäll (som även kan hyras av utomstående).

Vandrings- & Ridleder

Har iordninggjort en vandringsled

Annan verksamhet

Har iordninggjort en vandringsled med grillplats och anordnar teaterföreställningar, loppisar, kräftskiva, byafest m.m.