Backaryds Samhällsförening

Om föreningen

Bildades 1930

Blekinge län
Ronneby kommun
Bräkne-Hoby distrikt

med 750 invånare.

Kontaktperson

Ronny Söderberg
Backaryds Samhällsförening
Box 175
370 11 Backaryd

Tel. 1: 0457/450374

Arrangemang lokala marknader

Jul- och sommarmarknader,höstmarknad, anordnar danser, revyer, m.m.

Kultur

Jul- och sommarmarknader, anordnar danser, revyer, m.m.

Samlingslokaler

Förvaltning och uthyrning av Reginalokalen.

Stimulera inflyttning

Att skapa trivsel och gemenskap inom Backaryds samhälle.

Trivsel/Fester

Jul- och sommarmarknader,höstmarknad, anordnar danser, revyer, m.m.

Ungdomsverksamhet

anordnar danser, revyer, m.m.

Annan verksamhet

Att skapa trivsel och gemenskap inom Backaryds samhälle. samarbetar med Kommunbygderådet, Blomstrande bygden, Bygdegårdarnas riksförbund, Kultursamarbete med närliggande samhällen, Brotts förebyggande rådet, företag och övriga föreningar i bygden.