Ingmårs Bygdeförening

Om föreningen

Bildades 1971

Värmlands län
Sunne kommun
Sunne, Värmland distrikt

med ? invånare.

Arrangemang lokala marknader

Loppis varje sommar

Bad/Idrottsplats

Varpaklubben har träning och tävling på bygdeföreningens plats

Bostäder

Två(2) lägenheter finns i byggnaden.

IT

Ungdomar har möten och spelar spel i nätverk LAN.

Kultur

Studiecirklar om bygdens historia och kultur genom sekler.

Miljö & Natur

Samarbete med föreningen sjön Björken och dess aktiviteter.

Nyhetsbrev

Hemsidan förmedlar information och nyheter

Studiecirklar

Se kultur. Föreningen Sjön Björken har haft cirkel om "Sjön Björken genom sekler"

Trivsel/Fester

Uthyrning av festlokal till privatpersoner och föreningar samt egna fester.

Turism

2006 marknadsförde vi husvagnscamping intill bygdegården på dess mark.

Ungdomsverksamhet

Barn och ungdomar tränar varje vecka under hösten inför luciafesten

Utbildning/Kompetensutveckling

Se kultur.

Vandrings- & Ridleder

Vandringsleder i samarbete med föreningen Sjön Björken.

Annan verksamhet

Tipspromenader varje höst och vår ca:12 gånger.Midsommarfirande, Fisketävling, Ljusstöpning, Luciafest, friluftsarrangemang tillsammans med Föreningen Sjön Björken vis sjön björken som ligger i bygden.