Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Guldsmedsbackens bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1988

Finns i

Jämtlands län
Östersund kommun
Lockne distrikt

med ca150 invånare.

Adress


Skicka Epost

Kontaktperson

Egon Persson
GULDSMEDSBACKENS BYGDEGÅRDSFÖRENING
Haga 155
834 97 Brunflo

Tel. 1: 063-75 80 09
Tel. 2: 063-75 80 09

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Vårmarknad

IT

Har haft utbildning, ligger nere för tillfället.

Kultur

Teater konst mm

Samlingslokaler

Har lokaler för uthyning och egen egen verksamhet.

Studiecirklar

Olika studiecirklar

Trivsel/Fester

Dans fester mm

Ungdomsverksamhet

Ungdomsverksamhet

Uppdatera förening

Anmäl förening