Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Engelsbergsbygdens Intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1977

Finns i

Västmanlands län
Fagersta kommun
Västanfor distrikt

med 0 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Staffan Söderholts

Håkanstorpsgatan 111
724 76 Västerås

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Framnäs

Barnomsorg

Stödjer.

Bostäder

Bearbetar i en kommitté.

Kultur

Stödjer Skulpturpark mm.

Lokal utvecklingsplan

Enligt Rådslaget

Miljö & Natur

Ansvarar till viss del för närområdet.

Nyhetsbrev

EI-Bladet, e-post och hemsida

Samlingslokaler

Sörby skola och biblioteket.

Skola

I en allians ägs skolbyggnad.

Stimulera inflyttning

I samarbete med Fagersta kommun

Trivsel/Fester

Engelsbergsdagen, Oljeöns Dag, Valborg mm.

Turism

Påverkar genom kommittéarbete.

Ungdomsverksamhet

Stödjer skateboardför.

Vägar/Mackar

Samarbetar med myndigheter.

Annan verksamhet

Driver bibliotek.

Uppdatera förening

Anmäl förening