Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Förlanda Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1979

Finns i

Hallands län
Kungsbacka kommun
distrikt

med 570 invånare.

Adress


Kontaktperson

Elin Widepalm
Förlanda Byalag
Förlandavägen 740
439 75 Fjärås

Tel. 1: 070-609 08 48

Verksamheten

Kultur

Ordnat teaterresa.

Miljö & Natur

Pimpelfiske samt gökotta

Tagit emot studiebesök

Tostareds orgelfabrik

Trivsel/Fester

Bingokväll, grötfest

Annan verksamhet

Var med och anordnade Förlandadagen 2007, där gamla och nya förlandabor kunde träffas och se vilka olika aktiviteter finns i bygden.

Uppdatera förening

Anmäl förening