Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Solvarbo Intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2004

Finns i

Dalarnas län
Säter kommun
distrikt

med 330 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Matts Öberg
SOLVARBO INTRESSEFÖRENING
Hegatu 9
783 95 Gustafs

Tel. 1: 0243-24 12 36
Tel. 3: 073-847 56 38

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Hockeyplan (ridplats på sommaren)

Kultur

Restaurering av stenbro,

Miljö & Natur

Ja, text kommer

Studiecirklar

Träffar och studicirklar om Solvarbos historia samt nutid.

Trivsel/Fester

Sammankomster, medlemsmöten.

Turism

Vandringsleder.

Utbildning/Kompetensutveckling

Kurser i timring (slogbodar)

Vandrings- & Ridleder

Vandringsleder i Solvarboravinen och Säterdalen.

Uppdatera förening

Anmäl förening