Tjäls bygdegårdsförening

Västernorrlands län
Örnsköldsvik kommun
Anundsjö distrikt

med 30 invånare.

Kontaktperson

Tjäls Bygdegårdsförening

Tjäl 204
895 99 Solberg

Bad/Idrottsplats

Badplats i Mossaträsksjön

Kultur

Utställning planeras till år 2010 då det gått 260 år sedan byn grundades

Miljö & Natur

Viltvatten med fågeltorn och dammvaktarkoja, också användbar för övernattning och i anslutning hörtill ordnad grillplats samt handikappanpassad toalett

Samlingslokaler

Bygdegården används även (uthyrs) för privata fester och arrangemang. I år t.ex ett bröllop, kakbuffé, chokladafton, glasscafé, massage och middag, tunnbrödsbakning samt för matservering i samband med Åsele marknad

Trivsel/Fester

Årlig paltfest i mars