Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hammarby BGF

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1961

Finns i

Örebro län
Nora kommun
Viker distrikt

med invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Kristina Haglund
Hammarby BGF
Kungsheden 211
713 91 Nora

Tel. 1: 0587-920 82

Verksamheten

Kultur

Teater, musik arrangemang, marknad

Samlingslokaler

Hyr ut lokalen till olika arrangemang.

Trivsel/Fester

Valborgsfirande, Lucia firande. Myskvällar framför brasan.

Ungdomsverksamhet

Framförallt barn aktiviteter. Parklek, prova på kurser, så som trummkurs,tova m.m

Vandrings- & Ridleder

Är en del i Bergslagsleden. Här har man möjlighet till övernattning och tält möjligheter.

Annan verksamhet

Gymnastik

Uppdatera förening

Anmäl förening