Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Nolsokna Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1984

Finns i

Örebro län
Karlskoga kommun
Karlskoga distrikt

med ca 200? invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Siw Philipson
NOLSOKNA BYALAG
Äsphöjden 241
691 91 Karlskoga

Tel. 1: 0586-180 90

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Nolsoknamarknaden, loppis och plantmarknad.

Bad/Idrottsplats

Fotbollsplan samt ser till badplatserna vid Immen och Hållsjön.

Kultur

Teater

Miljö & Natur

Vindskydd vid sjön Immen och ett vid vandringsled

Nyhetsbrev

Medlemstidning som utkommer fyra gånger per år

Samlingslokaler

Kejeåsgården, fd skolan som vi använder för vår verksamhet samt hyr ut.

Trivsel/Fester

Dagledigträffar, Valborgsmässofirande

Ungdomsverksamhet

Stöttar föreningen Åsarna Vi Unga, som har sin verksamhet i vår lokal

Vägar/Mackar

Påverkar Vägverket så att vägunderhållet blir bättre

Uppdatera förening

Anmäl förening