Landeryds samhällsförening

Finns i

Hallands län
Hylte kommun
Långaryd distrikt

med 400 invånare.

Kontaktperson

Thomas Gustavsson
LANDERYDS SAMHÄLLSFÖRENING
Applaryd Stensgård
314 94 Landeryd

Tel. 1: 070 597 4495

Nyhetsbrev

Landerydsbladet går ut till alla hushåll ca 2 gånger per år.

Skola

arbetsgrupp som tillsammans med 2 andra orter i kommunen arbetar för att få behålla skolan.

Trivsel/Fester

Vi börjar året med jugransplundring. Påskbrasa med fyverkeri. plantering av ortens rabatter. Gräsklippning av ortens gräsmattor, vi klipper också invånarnas gräsmattor om så önskas. Vi fixar granen till ortens torg och sätter upp den och ljusslingorna.