Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Fisksätra Folketshus Föreningen

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2003

Finns i

Stockholms län
Nacka kommun
Nacka distrikt

med 7200 invånare.

Adress


Kontaktperson

Morgan Carlsson
Fisksätra Folketshus Föreningen
saknas
111 11 Stockholm

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad, vill bygga Fisksätra marknad

IT

Bygger hemsida

Kultur

Dans, musik, teater

Miljö & Natur

Information

Samlingslokaler

Bygger sl 2008

Studiecirklar

Miljö, sy och grafik kurs

Trivsel/Fester

Deltar i internationell fest

Ungdomsverksamhet

Försöker bygga ungdomsråd

Utbildning/Kompetensutveckling

Ekonomi och organisations kurs för styrelse

Annan verksamhet

Temakvällar, utveckla lokal tidning

Uppdatera förening

Anmäl förening