Pålsträsk Byaförening

Finns i

Norrbottens län
Älvsbyn kommun
Älvsby distrikt

med 92 invånare.

Kontaktperson

Helena Karlsson
PÅLSTRÄSK BYAFÖRENING
Pålsträsk 17
942 93 Älvsbyn

Tel. 1: 0929-620 58
Tel. 2: 076-790 53 50

Bad/Idrottsplats

Föreningen driver ideellt en badplats som är frekvent använd av både kommunens andra innevånare samt turister.Fotbollsplan finns.

IT

Byn har tillgång till bredband (ADSL)genom samarbete mellan ÄLvsby kommun och Telia.

Samlingslokaler

Bygdegård med bagarstuga finns för uthyrning.

Trivsel/Fester

Bygdegården finns för uthyrning till fester för både medlemmar och icke medlemmar.

Ungdomsverksamhet

Bygdegården finns tillgänglig för samling för byns ungdomar.