Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hajoms Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1999

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Mark kommun
Hajom distrikt

med 660 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Kerstin Karlsson
HAJOMS BYALAG
Skallared Björkebo
511 97 Hajom

Tel. 1: 0320-42130
Tel. 3: 0730-383746

Verksamheten

Butik

Genom aktiviteter som t.ex. bjuda på fika, glögg m.m. i vår butik Hajoms Kooperativa, stödjer vi butiken.

Kommunikationer

Inf.möte om nya busstider.

Lokal utvecklingsplan

+ tillhörande åtgärdsplan

Miljö & Natur

Plockat skräp utmed vägarna

Stimulera inflyttning

Välkomnar nyinflyttade med en inbjudan till Hajomskalaset och med en broschyr om Hajom.

Trivsel/Fester

Hajomskalaset,grillfest där byalaget tillsammans med föreningar från orten arrangerar olika aktiviteter.

Varit på studiebesök

Besök från Landsbygdsriksdagen

Vägar/Mackar

Agerat för fartkameror utmed väg 156.

Äldreomsorg

Frivilligverksamhet ca 20 pers.

Annan verksamhet

Gympa i Hajomskolans gymnastiksal

Uppdatera förening

Anmäl förening