Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bjurbäcks Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1954

Finns i

Jönköpings län
Mullsjö kommun
Bjurbäck distrikt

med 7000 invånare.

Adress


Kontaktperson

Olof Johansson
BJURBÄCKS HEMBYGDSFÖRENING
Kåmmared
562 92 Mullsjö

Verksamheten

Kultur

valborgs- och midsommarfirande, filmstudio 20 ggr/år

Samlingslokaler

äldre skolbyggnad ( c:a 100 platser

Studiecirklar

svampcirkel, möbelrenovering

Tagit emot studiebesök

bussresa till gamla Eksjö

Trivsel/Fester

grötfest (jan.) och medlemsfest ( okt.)

Turism

sommarcafé

Annan verksamhet

torpvandringar,sommacafé med jordgubbstårta (c:a 9 000 besökare)

Uppdatera förening

Anmäl förening