Levenebygdens Intresseförening

Om föreningen

Bildades 2006

Västra Götaland, Skaraborg
Vara kommun
Levene distrikt

med 850 invånare.

Kontaktperson

Stefan Edvardsson
Levenebygdens Intresseförening
Varavägen 4
534 73 STORA LEVENE

Tel. 1: 0512-605 22

Arrangemang lokala marknader

Anordnar "Leveneveckan" varje år. Försäljning och aktiviteter hela veckan.

Bad/Idrottsplats

Driver utomhusbadet i Levene

Bostäder

Arbetar för uppförande av hyreslägenheter för seniorer i samhället.

IT

Har skapat en hemsida.

Skola

Ordnat med stormöte för upprustning av skolan, som förra året blev utsedd till landets bästa skola.

Stimulera inflyttning

Marknadsföring av lediga tomter i samhället.

Tagit emot studiebesök

Genom EU-projektet Leader+ har besök gjorts hos föreningar för att få nya ideer och impulser utifrån i vårt egna arbete.

Trivsel/Fester

Ordnar med valborgsmässoaftonsfirande vid badsjön. Luciafirande

Ungdomsverksamhet

Har medverkat till att en pulkabacke i samhället fått el-belysning

Vägar/Mackar

Medverkat till att informationstavla satts upp vid infarten till samhället.

Äldreomsorg

Ordnar med midsommarfest för de boende på servicehuset i Levene