Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Jämjö Goif

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1929

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Jämjö distrikt

med 3.500 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Pelle Johansson
Jämjö Goif
Idrottsvägen 4
373 00 Jämjö

Tel. 1: 0768-609 013

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Årlig loppmarknad

Bad/Idrottsplats

Äger idrottysplats med 2 gräsplaner 1 grusplan

Egen affärsverksamhet

Försäljning av idrottskläder

Samlingslokaler

Egna samlingslokaler och omklädning för idrottsutövare.

Studiecirklar

Stor Studiecirkelverksamhet

Tagit emot studiebesök

Varit på studiebesök Sölvesborg

Trivsel/Fester

Medlemsfester

Ungdomsverksamhet

Ca. 250 ungdommar mellan 5-15 år

Utbildning/Kompetensutveckling

Ledarutbildning och Ungdomsutbildning

Varit på studiebesök

Tagit mot studiebesök ang konstgräs.

Uppdatera förening

Anmäl förening