Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Silte Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1957

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
distrikt

med 121 invånare.

Adress


Kontaktperson

Rune Hallviden
Silte Bygdegårdsförening
Hallvide Silte
623 43 Havdhem

Tel. 1: 0498-48 50 32
Tel. 2: 0704 02 27 06

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Uthyres till olika föreningar boule o. pärkspel

Kultur

Renovering av gammalt tröskhus byggt 1898

Samlingslokaler

Renovering av bygdegården

Trivsel/Fester

Höstfest annordnas på hösten för sockenbor och "utsocknes". Vidare planeras för 2009 en kroppkaksmiddag och en sammankomst vid Valborg.

Vandrings- & Ridleder

Håller på med 2 st. vandringsleder i samarbete med Röda Korset

Uppdatera förening

Anmäl förening