Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Borensbergs Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1968

Finns i

Östergötlands län
Motala kommun
Brunneby distrikt

med ca. 3000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Anders Åhammar
Borensbergs Hembygdsförening
Fågelsjöv. 3
590 31 Borensberg

Tel. 1: 0141-40759

Verksamheten

Kultur

Föreningen försöker hålla minnet av den gamla kulturen vid liv och vill samtidigt vara en aktiv kraft i dagens och morgondagens samhälle.

Skola

Föreningen ordnar studiebesök/dagar för ortens skolor.

Trivsel/Fester

Föreningen arrangerar firandet av nationaldag och midsommar.

Varit på studiebesök

Föreningen tar emot studiebesök i vårt museum

Annan verksamhet

Berättarcafé, kyrkogårdsvandring.

Uppdatera förening

Anmäl förening