Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kulturföreningen Kolningbergs Vänner

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2006

Finns i

Västmanlands län
Norberg kommun
Norberg distrikt

med 15 invånare.

Adress


Kontaktperson

Ingemar Udd
Kulturföreningen Kolningbergs Vänner
Torget 1
738 31 Norberg

Tel. 1: 0223-235 00

Verksamheten

Kultur

Bevara och antecknar angående historia över Kolningbergs gamla gruvfåld från medeltid.

Miljö & Natur

Naturvård, röjning, vandringsleder, skidspår.

Nyhetsbrev

På gång!

Studiecirklar

Släkt och bygdeforskning

Trivsel/Fester

Medlemsmöten

Turism

Planerad guidning av området

Vandrings- & Ridleder

Vandringsleder och skidspår.

Varit på studiebesök

Från kultur och fritidsförvaltningen i kommunen.

Vägar/Mackar

Bevarande av gamla forvägar för malm, flertal finns ända från början av 1200-talet.

Uppdatera förening

Anmäl förening