Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Redslareds Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1953

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Svenljunga kommun
Redslared distrikt

med 190 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Kjell-Åke Larsson
REDSLAREDS BYGDEGÅRDSFÖRENING
Redslared Bränneberg
512 92 Svenljunga

Tel. 1: 0325-621 114
Tel. 3: 0706-439270

Verksamheten

Bostäder

Vi har via vår förening drivit ett projekt för att skapa bostäder på landsbygden. Bildade en ekonomisk förening och med ideella krafter byggt ett parhus med två hyres lägenheter

Kultur

Enstaka teater och liknande

Lokal utvecklingsplan

Ja, text kommer

Samlingslokaler

Bygdegård med kök och lokaler

Stimulera inflyttning

Byggt lägenheter

Trivsel/Fester

Långpromenad,tipspromenad

Vägar/Mackar

Skyltning och hastighetsbegränsning

Uppdatera förening

Anmäl förening