Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Höreda samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1970

Finns i

Jönköpings län
Eksjö kommun
Eksjö distrikt

med ca.150 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lennart Jönsson
HÖREDA SAMHÄLLSFÖRENING
Markestad 9
575 95 Eksjö

Tel. 1: 0381-410 64

Verksamheten

Lokal utvecklingsplan

vi försöker hålla samhället vid liv genom att träffas, ung som gammal.

Miljö & Natur

vi anordnar tipspromenader, och trimbingo i naturen

Samlingslokaler

vi har haft en samlingslokal under en fem års period utan hyra mot att vi rustade upp lokalen men nu har det gått ut och vi har inte längre råd att ha den kvar så under våra styrelsemöten träffas vi hemma hos varandra. behövs det någon gång lokal hoppas vi kunna få nyttja församlingshemmet.

Trivsel/Fester

vi har en sommarfest då vi träffas i lekparken, alla som vill är välkomna, vi har lite tävlingar, lotterier, korvgrillning och fiskdamm.vi har även en liten valborgstillstäning med ett litet majbål och sång och fyverkerier.

Ungdomsverksamhet

¤vi anordnar aktiviteter på sportlovet.¤dansar ut granen.

Vägar/Mackar

vi försöker få våran väg att bli säkrare för våra skolbarn som varje dag måste passera för att komma till skolan.

Uppdatera förening

Anmäl förening