Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kvinnfolki

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1992

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
Visby domkyrkodistrikt distrikt

med 57000 invånare.

Adress


Kontaktperson

Britt Westberg
Kvinnfolki
Visborgsgatan 10
621 57 Visby

Tel. 1: 0706 92 78 35

Verksamheten

Tagit emot studiebesök

Hos kvinnliga företagare på Gotland

Annan verksamhet

Deltagit i marknader på Östertorg, Hushållningssällskapets julmässa

Uppdatera förening

Anmäl förening