Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Eldsbergabygdens Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1974

Finns i

Hallands län
Halmstad kommun
distrikt

med 600 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Curt Svensson
Eldsbergabygdens Hembygdsförening
Backgatan 21
305 97 Eldsberga

Tel. 1: 035-423 70

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Hembygdens dag, Loppmarknad

Kultur

Hembygdsarbete

Lokal utvecklingsplan

?

Samlingslokaler

Hembygdsgård

Tagit emot studiebesök

gammal Lanthandel

Trivsel/Fester

Midsommarfest, Valborgsfirande

Varit på studiebesök

Visning av hembygdsgården

Uppdatera förening

Anmäl förening