Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Gödestad Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1949

Finns i

Hallands län
Varberg kommun
Gödestad distrikt
Varberg
med ca 350 invånare.

Adress

Källebergsvägen 14, Gödestad
432 91 Varberg

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Kenneth Johansson
Gödestads hembygdsförening
Ljungstorp 19
432 91 Varberg

Tel. 1: 073-5508409

Verksamheten

IT

Tog initiativ till fiber i byn

Kultur

Arkiv och Museévård.Vård av kyrkoruin, utmärkning av fornminnen. Vård av kulturbyggnad.

Samlingslokaler

Äger Gödestad gamla skola sedan 2014

Studiecirklar

Arkivvård, vardagsanvändning av datorer, läsplattor och smartphones, hemsida, fotobok, sticka och virka

Stimulera inflyttning

Egen bostadskö på hemsidan

Trivsel/Fester

Poängpromenader, midsommarfest, After Work med quiz, stickcafé, vardagspromenad

Uppdatera förening

Anmäl förening