Västra Sunds Hembygdsförening

Värmlands län
Arvika kommun
Arvika stadsdistrikt distrikt

med 28 000 invånare.

Kontaktperson

xxxx xxxx
SUNDS HEMBYGDSFÖRENING
Sund 165
83080 Hoting

Butik

Vi har ingen butik utan har försäljning i samband med konst och hantverksutställningen.

Kultur

Arrangerar konst och hantverksutställning varje sommar och en helg till jul.

Miljö & Natur

Under 2004 inleddes ett arbete med att ta fram de fornlämningar som nu inte är utmärkta, men det arbetet blev tyvärr lagt i malpåse.

Samlingslokaler

Vi disponerar hembygdsgården (tidigare skola)som ägs av Arvika kommun, mot att vi underhåller fastigheten.Hembygdsgården hyrs också ut till medlemmars privata fester.

Trivsel/Fester

Vi har några pub-kvällar per år samt Valborgsmässofirande

Turism

Vi finns med i Arvika kommuns turistguide

Ungdomsverksamhet

Ingen organiserad ungdomsverksamhet annat än att vi hyr ut hembygdsgården några gånger per år till ungdomar för dataspel.