Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kärra-Rödby Miljögruppp

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västra Götaland, Göteborg
Göteborg kommun
Säve distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Linda Mathiasson
Kärra-Rödby Miljögruppp
Arvesgärde 4
417 44 Göteborg

Tel. 3: 0704-712780

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Deltagit på stadsdelens arraangemang

IT

Uppdaterad ny hemsida det är där vi syns mest

Kommunikationer

Påverkat trafiksituationen i stadsdelen

Miljö & Natur

Har miljökoll och reagerar då något inte är bra för närliggande miljö

Nyhetsbrev

Har via hemsidan haft vad som är aktuellt på miljösidan

Tagit emot studiebesök

På platser som varit relefvanta

Uppdatera förening

Anmäl förening