Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kubbe/Norrflärke bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västernorrlands län
Örnsköldsvik kommun
Anundsjö distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

- -
-
-Kubbe 516
-895 93 -Bredbyn

Verksamheten

Barnomsorg

Tilsammans med kommunen bygtt en förskola i nuvarande skollokaler

Kultur

sagostig i samarbete med projekt sagavägen

Samlingslokaler

Vi har en gemensam lokal tillsammans med skola, EFS och hemtjänst. Matsal för 75 personer, gymnastiksal för 365 personer, gym tillsammans med idrottsföreningen

Skola

byggt om skola för att möta de krav som kommunen ställer om yta per elev

Trivsel/Fester

Pubaftnar 2ggr/år, Fikafrossa, julgransplundring,

Uppdatera förening

Anmäl förening