Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Långviksmons idrott & Intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2004

Finns i

Västernorrlands län
Örnsköldsvik kommun
Björna distrikt

med 250 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Saknas Saknas
LÅNGVIKSMONS IDROTT & INTRESSEFÖRENING
saknas
890 51 Långviksmon

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Vi rustade upp badet /Campingen för ca 1,7 miljoner och hade en invigning 2003. somliga säger att vi har kommunen finaste bad.

Egen affärsverksamhet

Vi driver en camping i Långviksmon

Samlingslokaler

Vi har två lokaler.Folketshus och Mopärlan.

Trivsel/Fester

Vår förening verkar för folket i bygden och ordnar då ca 4 st fester varje år i någon form.

Turism

Vi kommer att bygga tre stycken stugor och trycka upp brochyrer som ska vara klara JULI 2008. Vi har ca 50 gästnätter nere på campingen idag.

Ungdomsverksamhet

Vi har tillsamman med Björna , Trehörningsjö bildat ett fotbollslag BLT-United som satsar på ungdommen. Vi har för närvarande 137 stycken ungdommar fördelade på 8 lag på ungdomsfotbollen. Vi driver en fritidsgård så ofta är välbesökt med ungdommar mellan årskurs 1 till årskurs 9 varje fredag.

Annan verksamhet

Vi bedriver en snickarverkstad och en bagarstuga där de äldre samlas flitigt och snickar och bakar.

Uppdatera förening

Anmäl förening