Långviksmons idrott & Intresseförening

Om föreningen

Bildades 2004

Västernorrlands län
Örnsköldsvik kommun
Björna distrikt

med 250 invånare.

Kontaktperson

Robin Svensson
LÅNGVIKSMONS IDROTT & INTRESSEFÖRENING
Ugglevägen 18
890 51 Långviksmon

Tel. 1: 0662-30344
Tel. 3: 070-621 9408

Bad/Idrottsplats

Vi rustade upp badet /Campingen för ca 1,7 miljoner och hade en invigning 2003. somliga säger att vi har kommunen finaste bad.

Egen affärsverksamhet

Vi driver en camping i Långviksmon

Samlingslokaler

Vi har två lokaler.Folketshus och Mopärlan.

Trivsel/Fester

Vår förening verkar för folket i bygden och ordnar då ca 4 st fester varje år i någon form.

Turism

Vi kommer att bygga tre stycken stugor och trycka upp brochyrer som ska vara klara JULI 2008. Vi har ca 50 gästnätter nere på campingen idag.

Ungdomsverksamhet

Vi har tillsamman med Björna , Trehörningsjö bildat ett fotbollslag BLT-United som satsar på ungdommen. Vi har för närvarande 137 stycken ungdommar fördelade på 8 lag på ungdomsfotbollen. Vi driver en fritidsgård så ofta är välbesökt med ungdommar mellan årskurs 1 till årskurs 9 varje fredag.

Annan verksamhet

Vi bedriver en snickarverkstad och en bagarstuga där de äldre samlas flitigt och snickar och bakar.