Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Årdala Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1939

Finns i

Södermanlands län
Flen kommun
distrikt

med 260 invånare.

Adress


Kontaktperson

Anne-Cathrine Karlsson
ÅRDALA HEMBYGDSFÖRENING
Årdala Sannerby Björknäs
642 95 Flen

Tel. 1: 0157- 710 30

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Valborgsmässoeld, Midsommardagsfirande,loppis första söndagen i juli.Lokalen kan hyras under hela året för privata fester och föreningsmöten

Kultur

Torpinventering

Nyhetsbrev

Hemsida

Samlingslokaler

Hembygdsgård

Skola

Samarbete och studiebesök av skola klass 1-5

Trivsel/Fester

Valborgsmässofirande.Midsommarfest

Utbildning/Kompetensutveckling

Kurs som Hembygdsförbundet anordnar

Varit på studiebesök

Från skola och MC-klubb

Äldreomsorg

Medverkar vid grötfest för pensionärerna

Uppdatera förening

Anmäl förening