Husbyns byalag

Om föreningen

Bildades 1994

Västernorrlands län
Örnsköldsvik kommun
Grundsunda distrikt

Kontaktperson

Angela Hårshagen
HUSBYNS BYALAG
Husbyn 150
890 35 Husum

Tel. 1: 0663-10001
Tel. 3: 073-5045621

Kommunikationer

Jobbar med att få bättre kommunikation mellan vår by och Husum. Ex gångtunnel över E4:an.

Stimulera inflyttning

Vi måste få bättre förbindelse till samhället, så fler kan flytta hit. Ex. gång väg och gång tunnel

Trivsel/Fester

Sista april firande i lekparken.

Ungdomsverksamhet

Vi har en lekpark som vi sköter om.

Vandrings- & Ridleder

Jobbar med att kunna göra en gång väg och gångtunnel över E4:an, så vi och våra barn kan gå och cykla till samhället.

Vägar/Mackar

Jobbar med att få hit fart hinder och nya skyltar efter vägen.