Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Häggdångers Intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västernorrlands län
Härnösand kommun
Häggdånger distrikt

med 550 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Henrik Skanfors

nn
nn Häggdånger

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

I Häggdånger har du över 2.5 mil havskust att njuta av - med pärlor som Skarpudden i Barsviken och Byviken. Vill man bada i en sjö finns en fin badplats vid Grötsjön.

Barnomsorg

Bygdens stolthet är vår byskola - den lilla skolan med stor personlighet. Här går ca 60 barn totalt på förskolan, skola upp till 6:an och fritids. Intresseföreningen äger och sköter om fastigheten och hyr ut till kommunens verksamheter.

Uppdatera förening

Anmäl förening