Hasselfors byalag

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Örebro län
Laxå kommun
Skagershult distrikt
Hasselfors
med 600 invånare.

Adress

Hasselgården, Edevägen 10
695 60 Hasselfors

Kontaktperson

Ivan Persson
HASSELFORS BYALAG
Stationsvägen 2
695 60 Hasselfors

Tel. 1: 0585-441 13

Arrangemang lokala marknader

I samband med Mopedens dag och Hasselforskalaset "Bakluckeloppis"

Bad/Idrottsplats

Iordningställt och sköter gräsklippning vid badpltsen i sjön Teen

Bostäder

Ja, text kommer

Kultur

Konstutställningar, Bedriver bioverksamhet filmvisning var 14 dag mattiné och vuxenfilm

Miljö & Natur

Röjningar och skötsel av naturområdet Lillängen

Samlingslokaler

Äger och driver vår lokal Hasselgården

Trivsel/Fester

Mopedens dag,Landsbygdens dag, Hasselforskalaset,Julmarknad, Tipspromenader

Ungdomsverksamhet

Bedriver fritidsgårdsverksamhet åt laxå kommun

Vägar/Mackar

Övar påtryckningar på vägverket och kommunen angående en bro över Svartån