Okome,Köinge,Svartrå Bygdeutvecklingsråd

Om föreningen

Bildades 2001

Finns i

Hallands län
Falkenberg kommun
Svartrå distrikt

med ca 1200 invånare.

Kontaktperson

Gunnel Karlsson
OKOME KÖINGE SVARTRÅ HEMBYGDSFÖRENING
Björsavägen 6
311 61 Ullared

Tel. 1: 0346-23013

Bostäder

försöker få fram nya tomter, seniorboende.

Kultur

Nationaldagsfirande

Lokal utvecklingsplan

Vi har hållit på länge, men det har kommit akuta saker emellan, så den finns inte ens på papper

Nyhetsbrev

Bygdeblad 6 ggr per år

Stimulera inflyttning

försöker fixa fram nya tomter

Tagit emot studiebesök

genom Hållbara bygder

Trivsel/Fester

Traditionell cykelfest

Turism

broschyr har skickats ut till idrotts och pensionärsföreningar. Varit med på mässor.

Ungdomsverksamhet

Det finns 4H-klubb i Okome,samt Ätrafors bollklubb och gymnastikförening, so vi samarbetar med.

Varit på studiebesök

genom Hållbara bygder.

Annan verksamhet

Vi är ett sammanhållande organ för bygdens föreningar, hjälper till med samordning m.m. Försöker samla även bygdens företag.Kommer under 2008 att ordna möte för att få igång projekt inom Leader