Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Lyckeby Gille

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1908

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Lösen distrikt

med 15.000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Inger Persson
Lyckeby Gille
Gamla Slottsvägen 1o
371 62 Lyckeby

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Två marknader om året

IT

Har hemsida

Kultur

Utgett 2 st böcker.Vandringar i bygden

Miljö & Natur

Varit med att skapa vandringsled

Samlingslokaler

Har samlingslokal i Medborgarhuset, Lyckeby.Tipspromenad 33 veckor per år.

Trivsel/Fester

Två marknader om året, julfest m.m

Turism

Guidar turister

Varit på studiebesök

Hjälpt studerande med uppgifter om bygden.

Annan verksamhet

Vi har fotoutställning.Vi är på skolor och pratar om bygden.

Uppdatera förening

Anmäl förening