Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Åhn-Böle Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1970

Finns i

Jämtlands län
Åre kommun
Hallen distrikt

med 70 invånare.

Adress


Kontaktperson

Matts Larsson
ÅHN-BÖLE BYALAG
Ågårdarna Böle 155
830 01 Hallen

Tel. 1: 0643-310 39
Tel. 3: 070-681 8213

Verksamheten

Barnomsorg

Barndagar

Kultur

Teater, dans och herrmiddagar

Trivsel/Fester

Medlemsfester

Uppdatera förening

Anmäl förening