Vi i Rolfstorp

Om föreningen

Bildades 2007

Finns i

Hallands län
Varberg kommun
Rolfstorp distrikt

med ca 1000 invånare.

Kontaktperson

Ulla Svensson
VI I ROLFSTORP
Porsavägen 4
432 97 Rolfstorp

Tel. 1: 070-5470694

Arrangemang lokala marknader

Rolfstorpsdag 2008

Kultur

Föreläsningar i Hälsa, Hur man levde förr Sång o Musik

Lokal utvecklingsplan

Arbetar för fler Lägenheter.Gångstig.

Samlingslokaler

Vill få en lokal för ungdomar

Trivsel/Fester

Grillkväll, Allsång, Poängpromenad

Ungdomsverksamhet

Fritidslokal

Vandrings- & Ridleder

Vill ha vandringsstig till golfbana och naturreservat, så man slipper gå på v. 153.

Vägar/Mackar

Har gjort skrivelser och gör påtryckningar för att få en säkrare väg 153 genom Rolfstorp. Avfartsfiler m.m.

Äldreomsorg

Arbetar för fler lägenheter för gamla och unga.

Annan verksamhet

Jobbar med de föreningar som finns i Rolfstorp för en bättre gemenskap och att alla skall må bättre! " Alla för ett ,ett för alla"Rolfstorpsdag 2008.Bevakar och arbetar för att utveckla Rolfstorp till en attraktiv bygd att bo och verka i.