Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Upphärads föreningsråd

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1987

Finns i

Västra Götaland, Fyrbodal
Trollhättan kommun
Upphärad distrikt

med 1200 invånare.

Adress


Kontaktperson

Henrik Lindeskog

Lerbäckevägen 23
46165 Trollhättan

Tel. 1: 076-8204464
Tel. 2: 0520-441212
Tel. 3: 073-1413895

Verksamheten

Ungdomsverksamhet

Föreningsrådet driver en fritidsgård för ungdomar 12-17 år. Deltagarna informerar också varandra om vad som händer inom respektive förening.

Uppdatera förening

Anmäl förening