Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kulturföreningen Kilbolokalen

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2001

Finns i

Västmanlands län
Sala kommun
Sala distrikt

med 150 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Per Helge
KULTURFÖRENINGEN KILBOLOKALEN
Skommars 3364
730 70 Västerfärnebo

Tel. 1: 0224-700 23
Tel. 2: 0224-701 30
Tel. 3: 070-342 5102

Verksamheten

Kultur

Arrangerar offentliga program med teater, musik, uppläsningar etc bl a i samarbete med SamSam i Västmanland.

Studiecirklar

T ex bridge, läsecirklar.

Ungdomsverksamhet

Viss skapande verksamhet med de yngre, pingis, revy- och teaterverksamhet där även de äldre ungdomarna kan delta.

Uppdatera förening

Anmäl förening